karakter.reismee.nl

Edam, sweet Edam

Na 12 en een halve maand, 55 weken, 382 dagen, 9100 uur, 6 landen, een kleine 6000 (bijna 11.000 km) zeemijlen met z’n vieren op een ruimte van ongeveer 25 m2 binnen (niet overal stahoogte), een buitenterras van ongeveer 8 m2 met zwembad rondom, brak vorige week vrijdagavond (eindelijk) het moment aan waar we dagen en zelfs stiekem misschien wel al weken af en toe naar uitkeken: onze thuishaven Edam was weer in zicht,…! 

Madelief haalde onze scheepstoeter tevoorschijn, Jaap pakte zijn verrekijker en ging op zoek naar wat beweging op de haven. Ja, hij had wat mensen in het vizier. En toen we wat dichterbij kwamen, hoorden we er ook getoeter vandaan komen.  Onder zeil voeren we de haven naar binnen en waren redelijk in shock door alle lieve mensen die ons op stonden te wachten. Tjonge, wat waren het er veel! Echt heel veel!! Maar tijd om emotioneel te worden was niet mogelijk, want er moest gezwaaid, geroepen, getoeterd, en weer gezwaaid worden. We mochten op de ereplek voor het havengebouw liggen, waar de havenmeesters de vlaggen hadden opgehangen, onze vrienden allemaal ballonnen en spandoeken.  We stapten van boord en kregen allemaal de dikste knuffels! Champagneflessen gingen open, blikjes bier en wijn kwamen uit tassen/boten tevoorschijn er kwamen hapjes voorbij (met heerlijke kaas!) en het werd een fantastische avond, eentje om nooit, echt nooit meer te vergeten…

Jullie allemaal heel erg bedankt voor het meereizen!! :-)

Reacties

Reacties

Marjolein

Wat is het snel gegaan!!!
Fijn om je binnenkort te zien en “live” je verhalen te horen?

Henk en Marlies.

Wat zijn wij ongelooflijk trots op jullie alle 4.
Bij het zien van jullie aankomst foto's en video-opname,,,,,,,, stroomden bij ons spontaan de tranen over de wangen,,,,,,,,van GELUK.

Annemieke

???

Joachim en Julian

Welkom thuis!!!
Wat ontzettend leuk om jullie avontuurlijke verhalen te lezen!
Wat hebben fantastische reis hebben jullie gemaakt!
Veel liefs ons en hopelijk zien we je weer :-)

Claire

Hoera! Welkom thuis lieve allemaal!

Tineke

Fijn dat jullie er weer zijn. Zeker benieuwd naar alle verhalen ! Tot gauw! Xx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!